Het schoolgebouw

Het vmbo, mavo en havo/atheneum hebben hun eigen herkenbare vleugel binnen de school. Daarnaast hanteren we twee verschillende pauzes, waardoor het minder druk is in de Kuil (= onze kantine). Onze school heeft ook een kleinere locatie aan de Meerdijk waar leerlingen een of twee dagen in de week een hele dag les kunnen krijgen. 

Hoofdingang

Studiezaal

Op onze locatie Wendeling hebben we een studiezaal waar leerlingen gebruik van kunnen maken. Er is daar veel naslagwerk te vinden, zoals boeken en tijdschriften, maar er zijn ook goed uitgeruste computerwerkplekken. Overigens hebben we in alle vleugels (computer)werkplekken.

Lockers

Als je bij ons op school binnenkomt, vallen de rijen lockers meteen op. Leerlingen hebben zo’n locker zodat ze niet de hele dag met hun spullen hoeven te sjouwen. Ze kunnen het veilig in een locker opbergen.

Pitstop

In het hart van onze school ligt Pitstop. Vanuit Pitstop wordt alle verzuim geregistreerd en waar nodig actie ondernomen. Ook verlofaanvragen voor bijvoorbeeld de tandarts gaan via Pitstop. 

Veiligheid

We proberen een veilig en plezierige leer- en leefomgeving te creëren. Er lopen genoeg conciërges en andere toezichthouders in en rondom het schoolgebouw en de fietsenstalling wordt grotendeels bewaakt met camera's.