Zit jij in groep 7 of 8?

Dan breekt er straks een spannende periode voor je aan. Weet jij naar welke school jij straks wil? Je kiest natuurlijk een school die het best bij jou past.  Op het het Carmelcollege kun je kiezen voor verschillende opleidingen: vmbo, mavo, havo, atheneum, Tweetalig onderwijs of Sport & Lifestyle. Welke opleiding je ook kiest, onze docenten doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt en binnen de gestelde tijd slaagt voor je diploma. Maar er is meer dan alleen les krijgen en huiswerk maken. Er worden ook regelmatig leuke activiteiten binnen en buiten de school georganiseerd.

Open dagen

Kom en ontdek onze school tijdens een van onze open dagen. Regelmatig worden er voorlichtingsavonden georganiseerd of leuke proeflessen. Je vindt alle informatie over de informatieavonden en doemiddagen op deze pagina of informeer er naar bij jouw basisschool!

Foto voorkant 1

Kennismaking

Heb jij je aangemeld voor het Carmelcollege Emmen, dan is er voor de zomervakantie al een kennismakingsmiddag. Je leert niet alleen beter de school kennen, maar ook je klasgenoten en mentor.

Foto buiten

Eerste weken op het CCE

Er gaat natuurlijk straks veel veranderen. Je komt in een nieuwe klas, je hebt  les in verschillende lokalen van verschillende docenten. Gelukkig heeft iedere leerling een mentor die je de eerste dagen een beetje wegwijs maakt hier op school. De mentor is ook degene bij wie je terecht kunt als je ergens tegen aan loopt of als je gewoon vragen hebt. Meer weten over de eerste weken op het Carmelcollege, klik hier

Foto voorkant school