Aanmelden bij Carmelcollege Emmen

Kies jij voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!
Hieronder leggen we uit hoe je je aanmeldt:

Zit je in groep 8?

Download dan hier het aanmeldformulier leerjaar 1 (PDF).
Print deze en vul het formulier in samen met jouw ouder(s)/verzorger(s). Het ingevulde formulier neem je mee naar jouw basisschool. Jouw juf of meester vult ook een deel in en stuurt dan het volledige ingevulde aanmeldformulier naar Carmelcollege Emmen.
Kiezen je vrienden of vriendinnen ook voor Carmelcollege Emmen? Geef dan op het aanmeldingsformulier aan bij wie je graag in de klas wilt komen!

Plaatsing vanuit de basisschool waar je nu zit

Voor de definitieve toelating wordt jouw aanmeldformulier besproken binnen onze plaatsingscommissie. Deze commissie bekijkt of het advies van de basisschool overeenkomt met de aanmelding. Is dit het geval, dan volgt in principe de definitieve inschrijving. Als er nog bijzonderheden te bespreken zijn, neemt onze school contact op met jouw ouder(s)/verzorger(s). Daarna krijg je voor de zomervakantie nog een uitnodiging voor een kennismakingsdag.

Zit jij al op een andere voortgezet onderwijsschool, maar wil je toch graag naar het Carmelcollege Emmen?

Neem dan contact op met onze school en dan gaan we met jou en jouw ouder(s)/verzorger(s) in gesprek voor een kennismaking en een rondleiding.

Plaatsing vanuit jouw huidige voortgezet onderwijsschool

De plaatsing hangt af van het advies van jouw huidige school en is pas definitief na inzage in jouw volledige leerlingdossier.