Kom en ontdek het Carmelcollege

Als je in groep 8 van de basisschool zit, dan breekt er straks een spannende periode voor je aan. Je moet kiezen voor een nieuwe school en om dat te kunnen doen is het slim om verschillende scholen (online) te bezoeken. We hebben voor jou een 360 tour gemaakt waardoor je een aardig beeld krijgt van onze school. Ook worden er regelmatig voorlichtingsavonden en proeflessen georganiseerd. Kijk hieronder voor meer informatie.


 

Open huis 

Dit jaar is het open huis van het Carmelcollege Emmen online. Speciaal voor leerlingen groep 8 en hun ouders organiseren wij de Carmel 360 tour! Tijdens de tour kun je verschillende demonstraties zien en leuke opdrachten doen. Meld je aan voor de tour en ontvang gratis de XperienceBox. Met deze box in je bezit is de 360 tour optimaal te volgen!  

We hopen dat jij en je ouders op deze manier een beetje een beeld krijgen van onze school. Zodra het weer kan zijn jullie natuurlijk weer van harte uitgenodigd bij ons op school voor een echte tour. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor de meest actuele informatie.

Klik hier om je aan te melden


Voorlichting

In november en december hebben we diverse online voorlichtingsavonden georganiseerd. Klik hier om de presentaties terug te kijken!


Maak kennis met onze school!