Zilver in Finale Bizzkidz

Zilver in Finale Bizzkidz

Na een zinderende finaledag was er een zeer fraaie tweede plaats voor het Bizzkidz team van onze school. Het team, bestaande uit Kirsten de Beer, Carlijn Harms, Joshua Kugel en Sanne Weering, is al vanaf januari bezig met dit internetspel. Na een viertal spelrondes wisten ze de halve finale te bereiken. Ook na de twee halve finalerondes stonden ze op plaats één. Van de meer dan tweehonderd teams uit het gehele land, wisten zij tot de laatste dertien door te dringen.

De eindstrijd vond plaats op zaterdag 14 april in het gebouw van De Nederlandsche Bank te Amsterdam. De opdracht was om zo succesvol mogelijk spellen te produceren en te verkopen voor zowel de educatieve markt, als de amusementsmarkt. Ook nu werd het spel gespeeld in een viertal rondes. Ronde één en twee werden afgesloten met respectievelijk plaats éen en plaats drie. Na een welverdiende en heerlijke lunch moesten er nog twee ronden worden gespeeld. Dit leverde uiteindelijk een zeer eervolle tweede plaats op.

De prijs bestond uit een zilveren beker voor de school en voor elk van de spelers een mooie bluetooth koptelefoon. Het was een leerzame ervaring waarmee dit voor het vak Management & Organisatie gespeelde internet game werd afgesloten. Moe maar voldaan werd de terugreis ondernomen. En dat gold niet alleen voor de vier winnaars, maar ook voor hun docent!

Terug