TTO leerlingen voeren historische shows op

TTO leerlingen voeren historische shows op

Afgelopen dagen hebben leerlingen van het tweetalig onderwijs van het Carmelcollege Emmen uit verschillende leerjaren historische shows opgevoerd. Dit deden zij in het Engels, samen met acteurs van de Phileas Fogg Theatre Company. De shows werden in zeer korte tijd voorbereid en uitgevoerd. 

Ten overstaan van ouders, grootouders, broers en zussen hebben de eerstejaars havo- en atheneumleerlingen TTO maandag 15 januari een show opgevoerd over het oude Victoriaans Engeland. Tijdens de uitvoering hadden de leerlingen het zichtbaar naar hun zin. Bekijk hier de foto's. 

Over Shakespeare en de oorlog

Op dinsdag 16 januari was het de beurt aan de derdejaars leerlingen havo en atheneum tweetalig. Zij maakten een show over Shakespeare en de invloed die hij had in de tijd van Queen Elizabeth I. Vierdejaars TTO leerlingen hebben 17 januari ook aan een interessante voorstelling gewerkt, genaamd ‘First World War Poets’. Daarbij moesten de leerlingen zich verplaatsen in het leven van Engelse soldaten die in de Eerste Wereldoorlog vochten in de Franse loopgraven. Al spelende leerden ze een heleboel over de positie van de soldaten en de gevolgen van de oorlog.

Foto's Shakespeare     Foto's First World War Poets

Tijdens het open huis op 31 januari aanstaande is ook de Phileas Fogg Theatre Company aanwezig. Voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in het tweetalig onderwijs van het Carmelcollege is dit zeker de moeite waard om te bekijken!

Terug